THEE PERFORMANCE CENTER

This great interior renovation project entailed re-imagining and re-visioning existing spaces located in the Walter Payton Center into new collaborative and inviting spaces that focus on increased performance and heightened educational awareness. Spaces included strength and  conditioning spaces, meeting rooms with breakout spaces for lounge and study areas.

The project will be executed in a phased approached that include demolition and addition in phase one and complete finish build out in phase two.

CLIENT

JACKSON STATE UNIVERSITY

LOCATION

JACKSON, MISSISSIPPI

SIZE

17,000 SF

 

COST

WITHHELD

PHASE

CONSTRUCTION

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

FOLLOW US AND STAY CONNECTED

601.708.4788

500-G E. Woodrow Wilson Avenue

Jackson, MS 39216

© 2019 by ​Durrell Design Group. All rights reserved I  Privacy Policy